MARIJN Producties
In 2008 leerde ik Marijn Roelofsen kennen bij Klub KOE in Den Bosch. Ik hielp daar vrijwillig mee met de techniek, waar Marijn verantwoordelijk voor was. Marijn zag dat ik er lol in had en vroeg me vaker mee.

Bij MARIJN Producties heb ik voor het eerst kennis kunnen maken met lichttechniek en theaterproductie. Ik heb voor Marijn aan verschillende producties meegewerkt, zoals:

Crowd control Koninginnedag Eindhoven – 2012
Tijdens Koninginnedag in Eindhoven was ik centralist crowd control. Ik was mede verantwoordelijk voor een soepele bezoekersstroom in en rondom station Eindhoven. Dit werk deed ik later in Dordrecht en Tilburg.

Het leven, de dood en liefde in de tussentijd – Sally en Molly 2011

Technicus en onderdeel van de bouwploeg voor een locatievoorstelling. Decor van deze voorstelling was het leegstaande Jeroen Bosch Ziekengasthuis in Den Bosch. De voorstelling speelde op Theaterfestival Boulevard.

Patio – Rachel Zweije 2010

Technicus voor een locatievoorstelling die onder andere op Festival Boulevard en Festival over ’t IJ speelde.

Zweet – Buro B+B 2009
Tourmanager en technicus bij een multidisciplinaire voorstelling met o.a. dans en live animatie die langs verschillende basisscholen reisde in Gelderland en Noord-Brabant.


Daarnaast ben ik in de periode 2009-2013 door Marijn ingezet als lichtontwerper en technicus bij (amateur)theaterschool Picos in Den Bosch.